Leveransvillkor

Leveranskostnad

Efter vikt

Detta gäller beställningar som görs online via JW Collections webbplats.

Transportföretag

För att vara säkra på att du får den bästa servicen - snabb och bekvämlig leverans, tillgång till att spåra din order - har vi valt att använda oss av Posten för att distribuera din leverans.

Leveranstider

Beställningar skickas inom 24 timmar från att de har gjorts och levereras inom cirka 1–5 arbetsdagar. Beställningar som görs på helger och allmänna helgdagar behandlas nästkommande arbetsdag. Vi strävar efter att leverera din beställning inom de beräknade tidsramarna, men det kan inträffa förseningar.

Tänk på att lägga till en arbetsdag för att beställningen ska kunna behandlas på vårt lager.

Exempel Posten - Sverige

Leveranstid (arbetsdagar under transport): 1–4 arbetsdagar
Orderbehandling: Max 1 arbetsdag
Total tidsåtgång (från mottagning av beställningen till leverans): 1–5 arbetsdagar

Returer

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från dagen du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Avdraget avgörs från fall till fall